SALON EN-VIE, JOUW GEZELLIGE ONTMOETINGSPLEK VOOR INSPIRATIE, BEZIELING, GOESTING EN VERBONDENHEID

Hieronder vind je een overzicht van alle workshops en evenementen in Salon En-Vie.
Alle evenementen die we hieronder aankondigen, organiseren we samen met bezielde (startende) ondernemers die één ding gemeen hebben: een goesting om hun talent en passie met jullie te delen en iets te betekenen voor anderen.
Of het nu met muziek, lekker eten, meditatieworkshops, zang, een lezing over persoonlijke ontwikkeling, spelletjes, … is, er zit een hart en ziel achter en onder waarmee jullie kunnen kennismaken en/of van genieten!

We willen met Salon En-Vie dus vooral een plek zijn waar (startende) bezielde ondernemers een podium en een (lanceer)platform krijgen en hun ding in de wereld kunnen zetten.
En jullie, jullie kunnen er alleen maar de deugd en het genot van hebben om getalenteerde, bezielde ondernemers aan het werk te zien.
Laat het vooral héél aanstekelijk zijn 😉

Zijn jullie zelf een bezielde (startende) ondernemer en zoek je nog deskundige, enthousiaste en impactvolle begeleiding hierbij?
Dan kan je hiervoor terecht bij Les. Check zeker onze pagina www.trainingshuisenvie.be en ontdek onze coaching en workshops!

PROGRAMMA VOORJAAR 2020


 

Maart 2020

Basismodule Enneagram - Ontdek je persoonlijkheid, ontmoet de ander met meer begrip
Reekds van 3 dinsdagavonden: 10 maart, 24 maart en 21 april telkens van 19u tot 21u45

“Het Ennea watte?” Die reactie krijg ik nog vaak als ik vertel over onze workshops en het Enneagram :-).
En toch begint het Enneagram steeds meer ingang te krijgen en beter bekend te worden bij wie bezig is met persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis en groei.
In deze basismodule laten wij jullie op een bevattelijke manier kennismaken met het model, haar doel en wijsheid en de 9 persoonlijkheidstypes en -groeipaden die het beschrijft.

De meesten van ons weten intussen dat je als kind een heleboel overlevingsmechanismen aanleert, meekrijgt en integreert, om te kunnen deel uitmaken van en zorgen/liefde/veiligheid te krijgen van en in je gezin, je klas, later je vriendengroep, … Die patronen en automatismen zijn vroeger waarschijnlijk nuttig en noodzakelijk geweest, maar op latere leeftijd kunnen ze ons (en anderen) soms beginnen storen, afremmen en zorgen ze ervoor dat we vaak in dezelfde situaties blijven vastzitten.

Het doel van deze workshopreeks is om jullie met empathie en inzicht te laten kennismaken met je eigen persoonlijkheidspatronen, zodat je ze bewuster kan leren herkennen en begrijpen. Voor sommigen is dat namelijk dé manier om ze stap voor stap te leren doorbreken en andere, vrijere keuzes te maken die beter zijn voor ons en/of anderen.
Prijs: € 125 per persoon vooraf te betalen op BE33 0017 9581 4146 met vermelding van je naam en de activiteit
Inschrijven via ons inschrijvingsformulier
of via 0476 83 84 45.


April 2020

INDISCHE KOOKDEMO door Sukaina van Ruhi'z
Dinsdag 7 april van 19u tot 21u15
Heerlijk Indisch koken met enkele klassiekers zoals dahl met linzen en zoete aardappel, paneer Tikka met erwt en munt, Butter chicken massala, champignons in eigen achari kruidenmix

In deze kookdemoworkshop bereidt Sukaina van Ruhi’z een heerlijke Indische maaltijd voor jullie.
Ze legt alles stap voor stap uit, hier en daar kunnen jullie – indien gewenst – een handje toesteken en op het einde mag je smullen van alles wat klaargemaakt is.
Je krijgt eveneens alle recepten mee naar huis zodat je zelf aan de slag kan erna.

Prijs: € 55 per persoon (inclusief volledige maaltijd en handige box met alle gebruike specerijen in de workshop) vooraf te betalen op BE33 0017 9581 4146 met vermelding van je naam en de activiteit.
Inschrijven via ons inschrijvingsformulier
of via 0476 83 84 45.


Griet, solo en intiem - 2de editie door Griet Samain (zang)
Zaterdag 25 april 2020, van 20u tot 21u

! Tijdig inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt !

Op 9 november 2019 was Griet Samain bij ons te gast voor de première van haar optreden ‘Griet, solo en intiem’. Door zoveel lovende reacties, een zalige sfeer en een Griet die helemaal in de flow was, kriebelde het enorm voor een tweede optreden en was de keuze hiervoor snel gemaakt.

Griet is leadzangeres bij Mainstream Music Band, een veelgevraagde gastartieste bij orkesten en koren en ook regelmatig aan het werk op huwelijken en andere feestgelegenheden. De stem van Griet heeft altijd al voor kippenvel gezorgd, zeker wanneer ze de souldiva in zich naar boven laat komen.

Voor haar optreden ‘Solo en intiem’ kiest Griet echter voor een andere richting. Voor dit optreden gaat ze figuurlijk uit de kleren. Ze herleidt wat ze zingt tot de essentie en neemt jullie mee naar haar kern, namelijk de kracht en energie van haar stem. Ze laat jullie kennis maken met wie ze is door enkele nummers te brengen die haar verleden typeren en neemt jullie hierbij mee in de emotie van elk nummer dat ze brengt.
Ze nodigt jullie hierbij uit om je ogen te sluiten en de muziek ten volle te ervaren. Het wordt ongetwijfeld weer een muzikale wandeling, een intieme en sfeervolle ervaring en een aaneenschakeling van muzikale pareltjes.

Prijs: € 15 per persoon vooraf te betalen op BE33 0017 9581 4146 met vermelding van je naam en de activiteit
Inschrijven via ons inschrijvingsformulier
of via 0476 83 84 45.